Profiteer van mijn 10 jaar ervaring als fotograaf.

Welkom om mijn website. Hier vind je mijn portfolio; werk dat ik de afgelopen jaren als fotograaf heb gemaakt. Ik werk voornamelijk in de Noord kop (Den Helder, Julianadorp en omgeving), maar reizen is voor mij geen probleem. Ik werk het liefst op locatie, maar kan in de fotostudio ook goed uit de voeten.

Kijk rustig rond en schroom niet contact met me op te nemen voor een fotoshoot.

Opvallen door je profielfoto (headshot)

Een profielfoto, ook wel headshot genoemd, is een belangrijk onderdeel van een eerste indruk. Soms is deze zelfs van doorslaggevende betekenis. Wanneer je een vakantiefoto gebruikt op jouw bedrijfswebsite of LinkedIn profiel, kun je veel klanten of geinteresseerden afschrikken. Daarom heb ik me het afgelopen jaar heb ik me verdiept in het maken van professionele profielfoto’s, zodat jij professioneel voor de dag kunt komen. Een overzicht vind je hier

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken!

Portfolio opbouwen

Wil je als (onervaren) model een uitgebreid portfolio opbouwen gecoacht door een ervaren fotograaf? Wil je een gevarieerd portfolio opbouwen voor wat betreft belichting, styling en outfits, zowel binnen als in een studio? Vind je het niet erg om hiervoor (regelmatig) naar Den Helder te komen? Dan ben je van harte welkom om te komen shooten. Na een aantal shoots met mij, voel je je meer op je gemak voor de camera, kun je beter poseren en heb je een uitgebreider en beter portfolio. Als je een goed idee hebt, werk ik op basis van TFP.

Studioshoot

Voor een ontspannen studioshoot ben je bij mij aan het juiste adres. Samen maken we een moodboard en zorgen we voor een professionele realisatie.

Het kenmerkende aan mijn stijl is een zelfverzekerde en stoere uitstraling met geavanceerde belichting.

Fotoshoot op locatie

Het is belangrijk dat je bij een fotoshoot op locatie niet alleen het model, maar ook de locatie goed in beeld brengt, af dat nu een nationaal park, industrieel erfgoed of een sportschool is. Een overzicht van mijn “fashion stijl” locatieshoots vind je hier

Samen maken we een moodboard, zodat jij en de locatie tot hun recht komen. Ook op locatie maak ik graag gebruik van een of meerdere flitsers, waardoor jij er uitspringt.

Sportieve fotoshoot

Ook voor een fotoshoot met een sportieve uitstraling ben je bij mij aan het juiste adres. Hier vind je wat voorbeelden.

Heb je een prestatie geleverd, bv door veel af te vallen, kom het dan vieren met een fotoshoot!

Browsen

Het Internet is gemaakt om te browsen. Kijk dan ook rustig rond om mijn website; er staat veel fotowerk van de afgelopen jaren op.

Veel plezier!