Ontdek de kracht van goede foto’s

Beste bezoeker, welkom op mijn website hugofoto.nl. Hier vind je mijn portfolio dat ik de afgelopen jaren als fotograaf heb opgebouwd.

Ik was een jaar of twaalf toen ik mijn eerste fototoestel kocht. Vanaf die tijd is de fotografie mij blijven boeien. De afgelopen 12 jaar heb ik mij verdiept in porfielfoto’s (headshots), modelfotografie en fashionfotografie.

Mijn werkgebied beslaat voornamelijk uit de Noord kop van Noord-Holland (Den Helder, Julianadorp en omgeving), maar reizen is voor mij geen probleem. Ik werk het liefst op locatie, maar kan in de fotostudio ook goed uit de voeten.

Meestal maak ik gebruik van flitslicht om de perfecte belichting te creëren, zowel op locatie als in de studio. Met mijn expertise en geavanceerde flitstechnieken zorg ik ervoor dat jouw foto’s tot leven komen met helderheid, details en een unieke uitstraling.

Mijn werk is onder andere gepubliceerd in

Bij mij kun je terecht voor 3 soorten fotografie:

  1. Profielfoto’s (headshots)
  2. Modelfotografie en fashionfotografie
  3. Overige fotografie

Kijk rustig rond en schroom niet contact met me op te nemen voor een fotoshoot.

Val op met een Professionele Profielfoto (Headshot)

Een professionele profielfoto, ook wel headshot genoemd, speelt een cruciale rol bij het maken van een goede eerste indruk. Het is zelfs vaak doorslaggevend! Gebruik je nog steeds vakantiefoto’s op jouw zakelijke website of LinkedIn-profiel? Dan loop je het risico om potentiële klanten of geïnteresseerden af te schrikken. Daarom heb ik mij het afgelopen jaar gespecialiseerd in het maken van professionele profielfoto’s met behulp van flitslicht, zodat jij altijd op een professionele en overtuigende manier gepresenteerd wordt.

Neem een kijkje in mijn portfolio voor een overzicht van mijn werk op dit gebied en maak snel een afspraak!

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken!

Fashionfoto van model gemaakt in de studio in Den Helder

2. Model-/fashionfotografie

Als fotograaf begrijp ik de uitdagingen waar modellen mee te maken hebben bij het creëren van een opvallend en professioneel portfolio. Het gebruik van flitslicht is een essentieel hulpmiddel om de perfecte belichting te creëren, zowel in de studio als op locatie. De afgelopen jaren heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld door het volgen van workshops, het volgen van online cursussen en veel zelf te experimenteren.

Samen ontwerpen we concepten en moodboards om de gewenste looks, locaties, belichting en andere elementen te bepalen. Jouw persoonlijkheid en stijl staan daarbij centraal. Ik zal ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt voor de camera, zodat we authentieke en aansprekende foto’s kunnen maken.

Of je nu ervaren bent of net begint als model, mijn doel is om samen te werken en jouw portfolio te verrijken met professionele en indrukwekkende foto’s. Ik bied verschillende mogelijkheden aan, waaronder samenwerkingsshoots (TFP) om jouw portfolio uit te breiden, evenals betaalde shoots die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk, waarbij ik flitslicht heb gebruikt in modelfotografie en fashionfotografie in de studio en op locatie. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan mijn shoots met een ervaren model in Londen. Als je geïnteresseerd bent in het werken met mij en het ontdekken van de mogelijkheden, stuur me dan gerust een berichtje.

 Mijn stijl wordt gekenmerkt door een zelfverzekerde en stoere uitstraling met geavanceerde belichting.

Ook voor een fotoshoot met een sportieve uitstraling ben je bij mij aan het juiste adres. Hier vind je wat voorbeelden.

Heb je een bijzondere prestatie geleverd, bijvoorbeeld door veel af te vallen? Laten we dat dan vieren met een fotoshoot!

3 Overige fotografie

Van de overige fotografie vind je geen voorbeelden op mijn website, maar alles is bespreekbaar.

Browsen en contact opnemen

Neem de tijd om rustig rond te kijken op mijn website. Hier vind je een uitgebreide verzameling van mijn werk. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen voor een fotoshoot die aansluit bij jouw behoeften en wensen. Samen zullen we jouw visie tot leven brengen.

Veel plezier!

Modelfotografie op het strand van Julianadorp