Profielfoto

Over mij

Ik ben Hugo Verwijs woon in Julianadorp (net zuid van Den Helder) in Noord Holland. Fotografie is al tientallen jaren een hobby van me. Ongeveer tien jaar geleden ben ik begonnen met model-/persoonsfotografie. Ik heb me ontwikkeld door het volgen van workshops en online cursussen en zelf veel te experimenteren. Inmiddels is shooten een passie van me geworden. Mijn stijl: geëmancipeerd, zelfstandig en (een tikje) stoer. Maar in overleg kunnen we ook iets heel anders doen. Ik vind het namelijk leuk samen een concept/moodboard uit te werken (stijl, locatie belichting enz). Ik fotografeer bij voorkeur in de omgeving van Den Helder en Julianadorp, maar een stukje reizen is ook geen probleem. Mijn werk is gepubliceerd in Shutter Magazine en Dreamy Magazine.

TF*

TF* (Time For *) shoots zijn bedoeld voor de uitbreiding van de portfolio’s van de deelnemers. Bij TF* shoots stellen alle deelnemers hun tijd gratis ter beschikking. Ter compensatie krijgen ze een aantal foto’s van de fotograaf voor hun portfolio. Ik probeer mezelf continu te verbeteren door regelmatig TF* shoots te doen. De TF* vind je terug in mijn portfolio.

Betaalde shoots

Naast TF* shoots doe ik ook betaalde shoots, deze vind je nauwelijks terug in mijn portfolio. Prijzen alleen op aanvraag; ze zijn namelijk erg afhankelijk van specifieke wensen.

Verder

Kijk vooral rustig rond in mijn portfolio en stuur me daarna een berichtje: Hugo (Hugo@hugofoto.nl)