Profielfoto

Over mij – Hugo Verwijs

Welkom op mijn website! Mijn naam is Hugo Verwijs en ik ben een gepassioneerde fotograaf met meer dan 12 jaar ervaring. Mijn focus ligt op model- en fashionfotografie. Hierbij gebruik ik meestal flitslicht om unieke beelden te creëren.

Ik werk voornamelijk in de  Noordkop van Noord Holland (Den Helder, Julianadorp en de omliggende gebieden). Ik ben echter bereid om te reizen om een gezamenlijk concept te realiseren.

Door het gebruik flitslicht, streef ik ernaar om de perfecte belichting te creëren, of we nu werken in de studio of op een inspirerende buitenlocatie.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van professionele profielfoto’s, ook wel headshots genoemd, die een sterke eerste indruk maken. Ik begrijp hoe belangrijk het is om jezelf op een professionele en zelfverzekerde manier te presenteren, zowel online als offline.

Naast het werken met modellen om hun portfolio’s op te bouwen, bied ik ook andere diensten aan, zoals studio- en fotoshoots op locatie. Samen werken we aan het creëren van een concept en moodboard dat perfect aansluit bij jouw visie en gewenste stijl. Vervolgens zorgen we samen voor de realisatie.

Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt voor de camera. Of je nu een ervaren model bent of er een hekel aan hebt gefotografeerd te worden, ik begeleid je graag tijdens de fotoshoots en help je bij het vinden van de poses om jouw beste kant te laten zien.

Ik nodig je uit om mijn portfolio te bekijken, waar je een overzicht vindt van mijn werk van de afgelopen jaren. Dit geeft je een idee van mijn stijl en wat we samen kunnen bereiken. Als je geïnteresseerd bent om met mij samen te werken of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen : Hugo (Hugo@hugofoto.nl)

Tot ziens!
Hugo