Profielfoto

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken

De eerste indruk is belangrijk! Een goede profielfoto is daar een onderdeel van. Ik kan je daarbij helpen. Hier vindt je door mij gemaakte profielfoto’s: https://wp.hugofoto.nl/portret/portret-profielfoto/

Fashion blog – online modewinkel

Geen goed blog zonder goede foto’s. Een professionele uitstraling gaat hand in hand met professionele foto’s. Ik kan daarbij helpen, door shoots op locatie of in de studio.

Professionele foto’s voor website

Professionele foto’s zijn een belangrijk onderdeel van een professioneel ogende website. Ik kan je hierbij helpen.

Opbouw portfolio

Wil je als (onervaren) model een uitgebreid portfolio opbouwen gecoacht door een ervaren fotograaf? Wil je een gevarieerd portfolio opbouwen voor wat betreft belichting, styling en outfits, zowel binnen als in een studio? Vind je het niet erg om hiervoor (regelmatig) naar Den Helder te komen? Dan ben je van harte welkom om te komen shooten. Na een aantal shoots met mij, voel je je meer op je gemak voor de camera, kun je beter poseren en heb je een uitgebreider en beter portfolio. Als je een goed idee hebt, werk ik op basis van TFP.

Over mij

Ik ben Hugo Verwijs woon in Julianadorp (net zuid van Den Helder) in Noord Holland. Fotografie is al tientallen jaren een hobby van me. Ongeveer acht jaar geleden ben ik begonnen met model-/persoonsfotografie. Ik heb me ontwikkeld door het volgen van workshops en online cursussen en zelf veel te experimenteren. Inmiddels is shooten een passie van me geworden. Mijn stijl: geëmancipeerd, zelfstandig en (een tikje) stoer. Maar in overleg kunnen we ook iets heel anders doen. Ik vind het namelijk leuk samen een concept/moodboard uit te werken (stijl, locatie belichting enz). Ik fotografeer bij voorkeur in de omgeving van Den Helder en Julianadorp, maar een stukje reizen is ook geen probleem. Mijn werk is gepubliceerd in Shutter Magazine en Dreamy Magazine.

TF*

TF* (Time For *) shoots zijn bedoeld voor de uitbreiding van de portfolio’s van de deelnemers. Bij TF* shoots stellen alle deelnemers hun tijd gratis ter beschikking. Ter compensatie krijgen ze een aantal foto’s van de fotograaf voor hun portfolio. Ik probeer mezelf continu te verbeteren door regelmatig TF* shoots te doen. De TF* vind je terug in mijn portfolio.

Betaalde shoots

Naast TF* shoots doe ik ook betaalde shoots, deze vind je nauwelijks terug in mijn portfolio. Prijzen alleen op aanvraag; ze zijn namelijk erg afhankelijk van specifieke wensen.

Verder

Kijk vooral rustig rond in mijn portfolio en stuur me daarna een berichtje: Hugo (Hugo@hugofoto.nl)